Orgasme gennem prostatastimulation
Prostata, også kendt som P-punktet eller prostatakirtlen, er en mands kønsorgan, der er på størrelse med en valnød. Det kan findes mellem blæren og bækkenbunden. Det er lavet af små kirtler og muskelvæv, og det kan mærkes inde i anus. For at gøre dette skal fingeren indsættes ca. 5-7 centimeter ind i endetarmen. Fingeren skal pege mod bugvæggen, når den bliver indsat. Prostata er et sted, der føles let ru og kan derfor findes ret hurtigt.

Den lille kirtel har en meget vigtig opgave:
Det producerer de såkaldte prostatasekreter. Dette udgør en del af sædvæsken og er vigtig for sædcellens mobilitet. Det er derfor også væsentligt ansvarligt for deres evne til at befrugte. Det er utroligt ophidsende for mænd, når deres prostata bliver masseret og kan også føre til ekstremt intense orgasmer med den rigtige teknik – helt uden at skulle stimulere penis. Cirkulære bevægelser med fingeren og en “kom hid”-bevægelse, hvor der påføres et blidt tryk, er mulige måder at stimulere prostata på. Det kan også være meget ophidsende for eksperter, hvis de stimulerer det med mere end én finger og også varierer mængden af ​​tryk.

Forberedelse til prostatastimulation
Det er meget vigtigt at forberede og rense dette område grundigt før prostatastimulation. Fingrene, anus og sexlegetøj (hvis nødvendigt) skal rengøres grundigt med sæbe og/eller legetøjsrens. En analudskylning kan bruges til at skylle ekskrementer ud af endetarmen for den mest mulige hygiejniske stimulering. En intim douche er ikke kun godt for hygiejnen – både det varme vand og kontakten med anus reducerer også følelsen af ​​spænding og slapper også af i lukkemusklen.

En afslappet anus er det grundlæggende krav for at gøre prostatastimulation behagelig. Især begyndere bør kun prøve denne form for stimulering, hvis de er afslappede. Hvis ringmusklen er spændt, kan penetration være vanskelig eller endda smertefuld. Der skal altid bruges rigeligt med glidecreme.

Se vores udvalg af prostata vibratorer her Anal vibratorer Arkiv – kinkytoys