Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Om virksomheden

www.kinkytoys.dk ejes og administreres af Louise Frederiksen
CVR nr. 39829576

Postadresse

C/O

Kirkerupvej 1A

4200 Slagelse

Alle viste produktpriser hos Sluttytoys er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv moms og afgifter men eksklusiv forsendelse. 

Betaling

kinkytoys modtager betaling via:
Dankort, VISA Dankort, MasterCard, Maestro, JCB og VISA Electron

PayPal

Betalingen vil ved brug af betalingskort først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Ved brug af PayPal er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Forsendelse sker med postnord

Fortrydelsesret

Som forbruger har du ret til 14 dages fortrydelsesret på varer købt online, men hos Sluttytoys har du op til 365 dage.

365 dages begrænset returret

Hos os har du mulighed for at returnere dit køb i op til 365 dage. Her gælder en begrænset returret. Det betyder, at du kan returnere en vare, og at produktet skal være i samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det. Det betyder, at bl.a. fødevarer, glidecremer, batterier mm. skal returneres uåbnede inden udløbsdatoen.

Ydermere skal varen og emballagen returneres i samme stand, som da du modtog den. Originalemballagen skal du medsende i ubeskadiget tilstand.

Af hygiejniske årsager bortfalder retur- og fortrydelsesretten på intime produkter ved åbning af produktets emballage. Dvs. du mister returretten, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Varer, der ikke er til intimbrug, må du gerne pakke ud, hvis du kan returnere dem i samme stand og mængde som ved modtagelse. Returretten bortfalder også, hvis du bruger varen på en måde, hvor brugen åbenlyst formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen (intimvarer undtaget) er åbnet eller prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Dvs. for eksempel lingeri må du gerne prøve på, såfremt produktet kan returneres i samme stand og emballage som ved modtagelse.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet det beløb, du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet på de returnerede produkter, uden unødig forsinkelse og inden 14 dage, efter vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken, da denne tjener som bevis for din returnering. 

Returvaren sendes til:

C/O

Kirkerupvej 1A

4200 Slagelse

kinkytoys modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du hæfter således selv for fragten, når du sender varer retur. Hos kinkytoys yder vi ikke returlabel.

Reklamation

kinkytoys yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Sluttytoys inden for rimelig tid, efter fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Kontakt venligst kundeservice med evt. dokumentation for fejlen eller manglen i form af billede eller video. Vi vender efterfølgende tilbage med instruktioner.

Når du handler med sælgere i EU, har du altid minimum 2 års reklamationsret, dette gælder naturligvis også hos kinkytoys. Det vil sige, at du har 2 år efter modtagelse af en vare til at reklamere over eventuelle fejl/mangler. Du skal dog hurtigst muligt, og senest 2 måneder efter du har opdaget en fejl/mangel ved en vare, oplyse os om, at du gerne vil reklamere over varen.

I tilfælde af eventuelle tvister følger vi Forbrugerklagenævnets afgørelse.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Mail: webshop@kinkytoys.dk
Adresse: Kirkerupvej 1A 4200 slagelse

Bemærk at kinkytoys ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ved reklamation har du som udgangspunkt ret til at få erstattet den købte vare med et tilsvarende produkt.