Velkommen til kinkytoys blog, her vil du blandt andet kunne læse spændende anmeldelser af sexlegetøj af vores kvalificerede team af sexlegetøj testere. Der vil være guides og inspiration til sexlivet.


Mød her vores sexlegetøj testere.

Pt. har vi et hold af 7 sexlegetøj testere hvor de 2 af dem er par.


https://www.kinkytoys.dk/hr-og-fr-eventyr/

Vores andet par er Hanne og Heine
De er begge nysgerrige på sexlegetøj, og bruger det ofte, og mener det er et vigtigt krydderi til skøn sex. De har ingen problemer med at dele åbent om div idéer til legetøj. Billede mangler


Lars – kinkytoys

Christina G – kinkytoys

https://www.kinkytoys.dk/jeannie/

Fernanda – kinkytoys


Det sidste skud på stammen er en yngre kvinde Ditte som gerne vil være anonym. Hun er mere eller mindre frisk på at prøve det meste, og glæder sig til at anmelde produkter.


De seneste indlæg:

Pleje af latex tøj

Latex tøj er meget specielt, fordi det ikke rigtig kan sammenlignes med andre materialer i forhold til dets udseende og følelse. Det betyder dog også, at det skal tages hånd om på en særlig og specifik måde. Der er en række ting, der skal tages i betragtning, når man håndterer dette følsomme materiale i forhold til at bære, rengøre og opbevare materialet. At passe materialet på den rigtige måde er også afgørende, når det kommer til tøjets holdbarhed og holdbarhed.

Læ mere her

https://www.kinkytoys.dk/pleje-af-latex-toej/


Prostata stimulation

Orgasme gennem prostatastimulation
Prostata, også kendt som P-punktet eller prostatakirtlen, er en mands kønsorgan, der er på størrelse med en valnød. Det kan findes mellem blæren og bækkenbunden. Det er lavet af små kirtler og muskelvæv, og det kan mærkes inde i anus. For at gøre dette skal fingeren indsættes ca. 5-7 centimeter ind i endetarmen. Fingeren skal pege mod bugvæggen, når den bliver indsat. Prostata er et sted, der føles let ru og kan derfor findes ret hurtigt.

Læs mere her

https://www.kinkytoys.dk/prostata-stimulation/