Hr og Fr. eventyrs anmeldelse af Couples choice par vibrator

Fantastisk par vibrator med mange muligheder for leg for både hende, ham og begge to samtidigt. Vibratoren minder meget om de øvrige 3-motorers vibratorer på markedet, men savner desværre funktionaliteten hvor den kan placeres om mandens rod og bistå med dobbeltpenetration. Dette gør også at den har færre kombinationsmuligheder end konkurrenterne hvilket skuffede ved første øjesyn.


Skuffelsen forsvandt dog hurtigt, da vi fik tændt for sjoveren, for hold da op hvor kom hun hurtigt i den syvende himmel. Vibratoren har 3 kraftige motorer, en i skaftet og en i hver arm. Fælles for dem alle er at de starter med kraftige vibrationer, og kan så efterfølgende skrues yderligere op til et helt vildt niveau, samt forskellige pulserende effekter. Er man følsom anlagt kan den faktisk hurtigt blive for voldsom.


Materialet er dejligt blødt, kvaliteten er høj og fleksibiliteten i armene er så god at de kan drejes som man ønsker det, herunder én arm til indvendig stimulation samtidig med at den anden stimulerer udvendigt. Endeligt kan skaftet bruges til alm. penetration som en dildo. Den får kun 3,5 stjerner da den savner funktionen til at holde om mandens rod, men det er absolut ikke sidste gang vi bruger denne vibrator sammen.